چاپ        ارسال به دوست

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته؛

اساتید دانشگاهی با روحیه بسیجی و صادقانه در حال جهاد علمی هستند

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در مجمع بسیج استان کرمان با اشاره به ظرفیت های علمی، پژوهشی و فناورانه در دانشگا هها گفت: اساتید دانشگاهی با روحیه بسیجی و صادقانه در حال جهاد علمی هستند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر حسین محبی دوشنبه هفتم شهریورماه در نشست هیات رئیسه با مجمع بسیج اساتید استان کرمان با بیان این مطلب به نام گذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین اشاره کرد و گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته رتبه ششم را در بین دانشگاه های صنعتی و رتبه پانزدهم در حوزه زیست فناوری را در بین دانشگاههای کشور داراست و با داشتن اعضای هیات علمی جوان و نخبه آماده ارتقا همکاری ها با مجمع بسیج اساتید استان کرمان است.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش بر لزوم همکاری های صنعت و دانشگاه در بستر بسیج تاکید و از آنچه اجرای سلیقه ای طرحهای پژوهشی در صنایع خواند انتقاد کرد.

دکتر محبی افزود: صنایع استان کرمان طرحهای بزرگ پژوهشی را به دانشگاههای استان واگذار نمی کنند در حالیکه ظرفیت و توان اجرای طرحهای پژوهشی بزرگ مقیاس در دانشگاه های استان کرمان فراهم است.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته از مدیران صنایع و معادن و شرکت های استان کرمان خواست به اعضای هیات علمی استان اعتماد کنند و تاجای ممکن نیازهایشان را از طریق استان برآورده نمایند.

وی تاکید کرد: هیات علمی استان با تفکر و منش بسیجی با تلاش شبانه روزی، جهادی و صادقانه مشغول کار و در خدمت کشور هستند.

رئیس مجمع بسیج اساتید استان کرمان نیز در سخنانی با بیان اینکه در سالهای اخیر بر شناسایی خلاها و آسیب ها در ساختارهای مختلف اداری و غیردولتی استان تمرکز کرده ایم افزود: تلاش می کنیم با شناسایی آسیب ها و نیازها به حل مشکلات استان کمک کنیم.

سعید کاظمی اظهار داشت: وقتی اسم بسیج می آید در وهله اول نگاه به سمت دفاع مقدس می رود اما بسیج پس از پایان جنگ تحمیلی در زمیته های مختلف ورود و نقش آفرینی کرد که می توان از مشارکت بسیج در واکسیناسیون کرونا در قالب طرح جامع شهید سلیمانی و کنترل بیماری کرونا نام برد.

وی موفقیت ها را حاصل ساختار بسیج دانست و بر استفاده از ظرفیت بسیج در راه اندیشه ورزی و ارائه راهکارهای مناسب تاکید کرد.کاظمی استفاده از صاحبان اندیشه از جمله اساتید و نظرسنجی را در شناسایی راهکارها برای حل مشکلات موثر خواند و گفت: بهره مندی از ظرفیت بسیج اساتید برای حل مشکلات استان و کشور ضروری است.

وی با انتقاد از شکل نگرفتن حلقه های اتصال بین مراکز آموزش عالی بر فعال شدن جدی تر کارگروههای مجمع بسیج استان و ارتباط با دانشگاه ها تاکید کرد.

کاظمی؛ علوم انسانی، سلامت، بهداشت، صنعت و کشاورزی را از عمده ترین محورهایی‌نام برد که باید از ظرفیت های بسیج در حل چالش های آنها بهره مند شد.

رئیس مجمع بسیج اساتید استان کرمان پیشنهاد راه اندازی دفاتر تسهیلگزی جهت رونق اقتصاد دانش بنیان را ارائه کرد و گفت: هماهنگی های پیوند دانشگاهها و مراکز صنعتی در بستر دانش بنیان در دفاتر تسهیلگری می تواند رخ دهد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و اشتغال، توسعه اقتصاد دانش بنیان را در تحقق شعار سال و اتصال حوزه های دانش و اقتصاد در سطح استانی و بالاتر ضروری دانست.

رئیس کارگروه آموزش تحقیقات و فناوری مجمع بسیج استان و معاون اداری و مالی دانشگاه گفت: ارتباط مجمع بسیج با سایر دانشگاهها و پارک علم و فناوری از طریق دانشگاه تحصیلات تکمیلی می تواند تسریع شود.

دکتر روح اله فدائی نژاد خواستار جمع بندی راهکارهای مطرح شده در کارگروههای بسیج اساتید و ارائه پیشنهادات به مدیران اجرایی استان شد تا راهکارها قابلیت اجرایی پیدا کنند.

مسئول بسیج علم، پژوهشی و فناوری سپاه ثارالله کرمان نیز با بیان اینکه فعالیتهای خادمیاران رضوی با بسیج تشابه دارد و در کنار هم فعالیت می کنند افزود: وظیفه ما فعالیت در اکوسیستم علم و فناوری استان است.

رضا خواجه حسنی اظهارامیدواری کرد زیرساختهای علمی و فناوری در همه شهرستانها ایجاد شود.

وی اظهار داشت: حمایت از طرحهای فناورانه استان را دستور کار داریم و براین اساس رویداد "تا ثریا" را برگزار خواهیم کرد که در این رویداد علاوه بر موسسات وابسته به بسیج و سایر نهادها تیم های سرمایه گذار نیز حضور دارند.

همچنین رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، ظرفیت بسیج استان را سیال و بزرگ توصیف کرد که می تواند به توسعه استان کمک کند.

دکتر امین باقی زاده کار مجمع بسیج را تسهیل امور و کاهش بروکراسی های اداری و افزایش سرعت عمل اعلام کرد و افزود: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی، پارک و پژوهشگاه با امکانات خوبی که دارند در کنار هم برای تولید محصول بر پایه دانش با کیفیت بالا و قیمت مناسب همکاری می کنند.

وی نگاه بسیجی را لازمه تحقق اهداف استان عنوان و بر افزایش زمینه های بیشتر همکاری با صنعت تاکید کرد.

در ادامه دکتر نگارستانی معاون آموزشی دانشگاه گفت: در حوزه آموزش دانشگاه آماده همکاری در برگزلری رویداد تاثریا و دیگر فعالیتها هستیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی نیز از بسیج اساتید به عنوان ظرفیت مغفول و بالقوه در کشور نام برد.

دکتر فرشید کی نیا دانشِ اندوخته و توان آموزشی و پژوهشی را گنج اساتید نام نهاد که باید فعال شود.

وی ایجاد پایگاه اطلاعاتی از دستاوردهای اساتید بسیجی در حوزه های مختلف، برگزاری جلسات مشترک بین اساتید بسیجی دانشگاههای استان و برگزاری سمینارهای ارائه دستاوردهای اساتید بسیجی را در شناخت بهتر از توانمندیها و فعالیتهای بسیج اساتید موثر خواند.

در ادامه رئیس پارک علم و فناوری استان کرمان با تاکید بر شناسایی دقیق نیازهای استان گفت: ظرفیت پارک در کنار ظرفیتهای بسیج بسیار تقویت خواهد شد و فعالیتهای آن در کل استان توزیع می شود.

دکتر محمدرضا سپهوند فراهم شدن فعالیت بخش های غیردولتی در حوزه اقتصاد دانش بنیان را مهم خواند و افزود: این رویه منجر به فعالیتهای بیشتر، کارآمدتر، جزئی تر و متناسب تر با نیازها خواهد شد.

وی تجمیع واحدهای تحقیق و توسعه شرکتها و موسسات را نیز پیشنهاد داد که به بهره وری بیشتر در استفاده از مبابع استان کمک می کند.

رئیس پارک؛ نیاز سنجی و پرهیز از موازی کاری و احصا دقیق نیازهای استان را مهم ترین کارهایی عنوان کرد که باید انجام شود.

وی کمک به تکمیل زیرساخت های شهرک فناوری را خواستار شد و خاطر نشان کرد: پارک علم و فناوری استان کرمان از ایده های خلاقانه در چارچوب مقررات پارک حمایت می کند.

شایان ذکر است در پایان این نشست مقرر شد زمینه فعال شدن بیشتر کارگروههای بسیج اساتید فراهم گردد.

 

 


١٩:٠٣ - دوشنبه ٧ شهريور ١٤٠١    /    عدد : ٣٣١٥    /    تعداد نمایش : ١٤٩٥


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج